Paabulind

India ja Sri Lanka suur kanaline faasanlaste sugukonnast. Kergesti äratuntav oma suure ja uhke saba järgi, mida isaslind kasutab lehvikuna laialilaotatuna emaslindude tähelepanu võitmiseks. Värvikireva ning kauni sulestiku tõttu peetaksegi paabulinde tihti just ilulinnuna ja seda isegi põhjamaades, sest elutingimuste suhtes pole nad eriti nõudlikud. Toituvad paabulinnud mitmesugustest seemnetest, taimedest, putukatest ja ussikestest. (info Jaanalinnufarmi kodulehelt)

  • DMC-GM1
  • 1/320 sec
  • f/5.6
  • 124mm
  • ISO 640
© All rights reserved
Osta pilte / Telli drooniga pildistama

Dji droonide ametlik lennubaas on