Lugu sellest, kuidas mul selle fotoasjaga läheb

Ma pole põhitöö poolest fotograaf, see on mu hobi ja oluline osa elust. Kirjutasin oma põhitöökohas OKIA blogis põgusa "case study" näite sellest, kuidas mul fotohobiga läheb turunduslikus võtmes, nii koduleht kui Facebook. Kommertspoole olen…

Lugu sellest, kuidas mul selle fotoasjaga läheb

Ma pole põhitöö poolest fotograaf, see on mu hobi ja oluline osa elust. Kirjutasin oma põhitöökohas OKIA blogis põgusa "case study" näite sellest, kuidas mul fotohobiga läheb turunduslikus võtmes, nii koduleht kui Facebook. Kommertspoole olen hobile lisanud eelkõige selleks, et seda hobi rahastada ning loomingulises mõttes see mingi peavalu mulle pole, fotohobi on ikka 99% ajast hobi, meelelahutus ja inspiratsiooniallikas :)

Artikkel siin.

case edulugu kaupo kalda kaupokalda.com okia sotsiaalmeedia study turundus

Share: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+
Osta pilte / Telli drooniga pildistama

Dji droonide maaletooja